2007. április 11., szerda

Aszongya


a Charles Simonyi, hogy az ISS (ez itten) egy átlagos otthonra hasonlít.
Hogy az az égbenballagó, nagytalpú...
Merhogy ott is mindenféle dolgok vannak szanaszét hagyva. Asszem, a havi Lényegrelátás Díjat már így tiizedikén is nekiítélhetjük Karcsikának, aki nem is erőlködik, hogy egy féknyommal sűrűn teletűzdelt mocskos alsógatyát megkülönböztessen egy - mittomén- röntgenkristallográftól.
(Azt meg csak a rosszmájúság meg az irigység mondatja velem, hogy a Simonyi-féle "átlagos otthon" mennyire lehet átlagos. Az ég szerelmére, arról a csávóról beszélünk, aki földreszállás után meg akarja venni az űrhajót!)

"Egy orosz riporter kérdésére Fjodor Jurcsihin orosz kozmonauta tréfásan megjegyezte, hogy Simonyi először az üzletre összpontosított, presztízsre és pénzre tett szert a Mirosoft szoftvercég második embereként, és azután eljutott a világűrbe. A kozmonauták előbb a világűrt hódítják meg, és utána gondolnak a folytatásra - tette hozzá Jurcsihin, aki megszellőztette azt is, hogy Bill Gates, a Microsoft szoftvercég alapítója is szeretne űrrepülést tenni.

"Charles azt mondta nekünk, hogy Bill Gates ugyancsak készül a világűrbe. Tehát valamelyikünk a jövőben magával Bill Gatesszel fog repülni. Számomra ez a legváratlanabb ezen az űrrepülésen" - vallotta meg Jurcsihin." - Index

Remélem, nem talál vissza. Jurhicsin meg egy idióta. Amúgy no comment.